Huidproblemen behandelen met de juiste verzorgingsproducten

Wie een gevoelige huid heeft, komt vaak in aanmerking met huidproblemen en schade. Deze beschadigingen moeten correct behandeld worden om verdere huidproblemen te vermijden. Bij HDP Medical verlenen wij u gespecialiseerd advies en bieden we enkel producten aan die wetenschappelijk ondersteund worden. Ook voor het dagelijks verzorgen en maquilleren van uw gelaat, kunt u rekenen op onze expertise en producten.Pigmentstoornissen

Om bruine vlekken doeltreffend tegen te gaan, is een verzorgingsproduct aangewezen dat in alle fasen van de melanineproductie ingrijpt.


Ontdek de producten

Vette huid / huid met neiging tot acne

Een vette huid of huid met neiging tot acne heeft een milde reiniger en een hydraterende verzorging nodig. Houd de talgproductie onder controle, vernauw de poriën en verfijn je huidstructuur met de juiste verzorgingsproducten.


Ontdek de producten

Keratosis Pilaris

Een ruwe, droge huid met roodheid en kleine bultjes: het zijn maar enkele tekenen van Keratosis Pilaris, een veel voorkomende huidafwijking. Verzorg je huid met deze sterk hydraterende en exfoliërende verzorgingsproducten.


Ontdek de producten

Rosacea

Rosacea kenmerkt zich door roodheid ter hoogte van wangen en/of neus, vaak met puistjes of kleine uitgezette bloedvaatjes (couperose). Het is een chronische huidafwijking die een aangepaste verzorging vergt om de symptomen te verminderen.


Ontdek de producten

Couperose

Bij couperose is er sprake van uitgesproken roodheid ter hoogte van de wangen en/of neus. Deze blijvende roodheid is het gevolg van het uitzetten van talloze kleine haarvaatjes. Met de jaren wordt de huid ook dunner en zetten de onderliggende bloedvaatjes nog meer uit, waardoor ze steeds meer opvallen.


Ontdek de producten

Droogte en Dehydratatie

Onder andere wind en temperatuurverschillen kunnen de huid droger maken. Zo werkt warme, droge lucht als een soort spons die al het vocht uit de omgeving opzuigt. Bij langdurige blootstelling aan de zon verdampt het vocht in de huid en wordt de huid droger. Een droge huid heeft een tekort aan vet (talg), een vochtarme huid heeft een tekort aan vocht in de bovenste huidlagen.


Ontdek de producten
Een vraag of meer informatie over onze producten?

Contacteer ons vrijblijvend
© 2019 HDP Medical International - Stationsstraat 167, 9250 Waasmunster (BE)
BTW BE 0447.956.985 - algemene voorwaarden - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér