JAARLIJKSE VAKANTIE VAN 02/08 TOT EN MET 16/08. NIEUWE BESTELLINGEN WORDEN PAS VERWERKT VANAF 17/08
Productfilters tonen

Sterke anti-agingverzorging

Onze producten combineren uiterst efficiënte ingrediënten, waarvan de werking klinisch werd bewezen, tot een synergie die de zichtbare tekenen van huidveroudering helpt tegen te gaan. Die krachtige “SynerG” formules stimuleren de celvernieuwing en de collageenaanmaak, egaliseren de teint en beschermen tegen oxidatieve schade.

Lees meer

Het fysiologisch huidverouderingsproces kan worden versneld door UV-schade, d.i. schade die de huid oploopt als gevolg van blootstelling aan de zon. Dergelijke UV-schade accentueert de tekenen van huidveroudering: er ontstaan meer en diepere rimpels, de huid boet aan elasticiteit in en verslapt, of men krijgt een ruwe, droge huid en vale teint….

Om die tekenen te bestrijden, is het aan te raden wetenschappelijk onderbouwde cosmetische verzorgingsproducten te gebruiken die een vernieuwend, regenererend en strakmakend effect hebben op de huid en helpen om tekenen van huidveroudering door de zon te verminderen en te voorkomen. De huid heeft producten nodig met een uitgesproken antioxiderende, hydraterende, herstructurerende en regenererende werking, die het ontstaan van vrije radicalen in de kiem smoren en hun schadelijke effecten helpen om te keren.

© 2021 HDP Esthetic - 9250 Waasmunster (BE) - info@hdpesthetic.be
BTW BE 0447.956.985 - algemene voorwaarden - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér